Tentije is goed in
Engineering  Machinebouw  Robotisering  Software en besturing  Montage/demontage  Verspanen  Plaatwerk  Lassen  Revisie  Retrofit 

Video afspelen

Bij Tentije zijn we gespecialiseerd in machinebouw. Dit houdt in dat we machines en productielijnen ontwerpen en bouwen die naadloos aansluiten op de behoeften van onze klanten. We beschikken over een breed scala aan productietechnieken en diensten die we gebruiken om deze machines en productielijnen te realiseren. Hierbij kunt u denken aan verspaning, plaatwerk, lassen, paneelbouw en PLC-programmering.

Al deze technische disciplines kunnen afzonderlijk worden gebruikt als diensten. Zo kunnen we bijvoorbeeld alleen laswerkzaamheden uitvoeren voor een klant die daar behoefte aan heeft. Of we kunnen een plaatwerkopdracht aannemen en deze uitvoeren volgens de specificaties van de klant. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor een breed scala aan industriële uitdagingen.

Onze expertise op het gebied van machinebouw, in combinatie met onze productietechnieken, maakt ons een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar op maat gemaakte machines en productielijnen. Bij Tentije Industriële Automatisering staan we klaar om u te helpen bij het realiseren van uw industriële projecten.

Alles onder één dak

De kracht van Tentije ligt in het feit dat wij alles onder één dak produceren. Ons uitgebreide machinepark, grote materiaalvoorraad en ervaren personeel stellen ons in staat om bijna alle onderdelen snel en vakkundig te vervaardigen. Hierdoor kunnen wij uw stilstandtijden drastisch verminderen en uw productieproces optimaliseren. U hoeft niet meer te wachten op externe leveranciers en verschillende partijen, waardoor u tijd en geld bespaart.

Bovendien biedt ons team van deskundige ingenieurs en vakmensen een breed scala aan mogelijkheden voor maatwerkoplossingen. Van ontwerp tot productie en installatie, wij kunnen alles voor u verzorgen. Dit betekent dat wij de volledige controle hebben over het productieproces en in staat zijn om snel te reageren op veranderingen en wijzigingen in uw behoeften.

Onze mogelijkheden zijn ongeëvenaard in de industrie en onze klanten waarderen onze snelle responstijd, kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies Tentije voor een totaaloplossing onder één dak en profiteer van de vele voordelen die wij te bieden hebben.

Korte downtime door eigen storingsdienst

Continuïteit van uw productieproces is van cruciaal belang. Ondanks preventief en periodiek onderhoud kan er onverhoopt iets stuk gaan. Bij Tentije begrijpen we dit als geen ander. Daarom bieden wij 24/7 service aan onze klanten, met wie wij een duurzame relatie hebben. Onze deskundigheid en snelle reactietijd zorgen ervoor dat storingen snel en adequaat worden opgelost, zodat uw productieproces door kan blijven gaan. Steeds meer bedrijven vertrouwen op Tentije.

Innoverende oplossingen ten alle TIJE

Professioneel onderhoud

Het regelmatig onderhouden van uw productielijn is essentieel om deze optimaal te laten functioneren. Bij Tentije begrijpen we uw productieproces en denken we met u mee om storingen te verhelpen en reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in zowel mechanische, hydraulische, elektrische als elektronische onderhoudswerkzaamheden.

De industrie streeft steeds meer naar preventief onderhoud, waarbij reparaties gepland worden en niet als een verrassing komen. Dit vraagt om de introductie van diverse systemen die verantwoordelijk zijn voor het controleren van de efficiëntie, het productiemanagement, de visualisatie van de processen en/of de verificatie van de staat van het machinepark.

In overleg met u legt Tentije uw verwachtingen en wensen vast en stellen wij gezamenlijk een onderhoudsplan op. Aan de hand van dit plan inspecteren we uw machines en vervangen we indien nodig preventief machinedelen. Zo kunnen we de stilstandsduur van uw productielijn verminderen en de bedrijfszekerheid verhogen.