Historie

In 2004 richtte Richard ten Tije Tentije Industriële Automatisering op, na jarenlange ervaring in de machinebouw. Vanuit een eenmanszaak begon hij met PLC-programmering en het bouwen van besturingskasten op de keukentafel, met hulp van zijn gezin.

Snel daarna breidde hij zijn diensten uit met het ontwerpen en bouwen van unieke automatiseringoplossingen. Hij nam personeel aan en bouwde een bedrijfspand aan de Dammaten 10 in Goor, waarvan de helft door Tentije werd gebruikt. Naarmate het bedrijf groeide, nam het ook de andere helft van het pand in gebruik, wat meer ruimte bood voor het ontwikkelen en bouwen van speciaalmachines.

In 2019 werd er een aanvullend bedrijfspand gebouwd, wat Tentije een totale oppervlakte van 3.000 m2 bezorgde. Vandaag de dag is Tentije een gezonde organisatie met 10+ werknemers die samen werken aan nieuwe automatiseringsoplossingen en het onderhouden van machineparken bij klanten.

“Ik ben er trots op dat we in bijna 20 jaar zo hebben kunnen groeien. We ontwikkelen en maken alles in huis, dat is erg uniek tegenwoordig.”

Richard ten Tije

Innoverende oplossingen ten alle TIJE

Al 20 jaar een begrip

In de afgelopen 20 jaar zijn we uitgegroeid tot een modern en veelzijdig bedrijf dat alles in huis heeft om jouw automatiseringsproject tot een succes te maken.

Onze passie voor technologie en innovatie heeft ons gedreven om ons te ontwikkelen tot een bedrijf dat alle facetten van industriële automatisering beheerst – van concept en ontwerp tot constructie en uitvoering. Door onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring kunnen we je helpen om jouw productieprocessen te optimaliseren en de efficiëntie te verhogen.

Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons gemaakt tot een vertrouwde partner voor de industrie. Bij Tentije gaan we geen uitdaging uit de weg en zorgen we ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van automatisering. Of je nu op zoek bent naar een op maat gemaakt project of een standaardoplossing – bij Tentije ben je aan het juiste adres.