Plaatwerk

Tentije is gespecialiseerd in het vervaardigen van producten uit plaatstaal. Wij beschikken over diverse materialen, waaronder staal, RVS en aluminium. Onze productieprocessen, zoals lasersnijden, watersnijden, ponsen, knippen, zetten en finishen, garanderen de hoogste kwaliteit en precisie in elk product.

Onze machines worden aangestuurd door geavanceerde CAM software, waardoor wij efficiënt en nauwkeurig kunnen werken. Een belangrijk onderdeel van onze software is het programma Metalix, dat ervoor zorgt dat we op een snelle en gemakkelijke manier producten kunnen produceren. Het programma biedt ons de mogelijkheid om complexe producten te creëren met minimale bewerkingstijd en materiaalverbruik.

Bij Tentije staat de klant altijd centraal. Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze klanten om samen tot het beste resultaat te komen. Onze ervaren medewerkers en moderne technologie staan garant voor kwalitatieve producten en een efficiënte service. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten en hoe wij u kunnen helpen met uw plaatwerk projecten.