Engineering

Tentije richt zich op het ontwerpen van unieke en op maat gemaakte machines. Ons team van ervaren ontwerpers en ingenieurs gebruikt de nieuwste technologieën om onze klanten te voorzien van innovatieve en efficiënte oplossingen.

Wij maken gebruik van SOLIDWORKS voor het ontwerpen van de mechanische onderdelen van de machines. Dit programma biedt een intuïtieve en krachtige omgeving voor het visualiseren en analyseren van producten. Hierdoor kunnen we snel en nauwkeurig het juiste ontwerp voor onze klanten creëren.

Voor elektrische schema’s maken we gebruik van E-plan P8. Dit programma is de standaard in de branche en biedt een uitgebreide set aan tools voor het maken van elektrische diagrammen en schema’s. Hierdoor kunnen we snel en nauwkeurig de elektrische aansluitingen van onze machines ontwerpen.

Tot slot maken we gebruik van Siemens TIA Portal voor het ontwerpen van de software die nodig is om de machines te laten functioneren. Dit programma biedt een gebruiksvriendelijke omgeving voor het programmeren van PLC’s (Programmable Logic Controllers) en het ontwikkelen van HMI’s (Human Machine Interfaces). Hierdoor kunnen we een eenvoudige en betrouwbare bediening van onze machines garanderen.

Kortom, bij Tentije Industriële Automatisering gebruiken we de beste technologieën om unieke en op maat gemaakte machines te ontwerpen. Onze klanten kunnen rekenen op nauwkeurige, innovatieve en efficiënte oplossingen.

Innoverende oplossingen ten alle Tije